autor:

Otilia-Iulia Uilacan

» » , Dulciuri diverse, Prajituri

Praitura rapida cu mere

Autor: Otilia-Iulia Uilacan (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Otilia-Iulia Uilacan (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 martie 2009

Ingrediente
300 gr. zahar, 300 gr. faina, 2 oua, o lingurita bicarbonat, o lingura rasa cacao, o mana de nuci taiate (optional), cca 800gr. mere.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se razuiesc merele cu tot cu coaja pe razatoarea mare si se amestaca cu restul ingredientelor. Rezulta o coca care va curge. In tava unsa cu ulei sau cu hartie de copt se toarna compozitia. Se coace la foc potrivit pana trece testul scobitorii. Se lasa sa se raceasca putin si se pune pe ea o glazura alba (glazura normala, dar fara cacao). Se taie rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Praitura rapida cu mere" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Gogosi Pufoase La Cuptor

Gogosi Pufoase La Cuptor

Intr-un castron incapator adaugati faina, laptele caldut (pastrati putin lapte pentru a dizolva drojdia,

11 voturi    6 comentarii
2h
Prajituri
Prajitura cu caise

Prajitura cu caise

Se amesteca ouale cu zharul, uleiul apa(laptele), faina si praful de copt si se toarna intr-o tava

3 voturi    0 comentarii
45 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 300 gr. zahar
  • 300 gr. faina
  • 2 oua
  • o lingurita bicarbonat
  • o lingura rasa cacao
  • o mana de nuci taiate (optional)
  • cca 800gr. mere.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Papanasi cu dulceata de coacaze negre Papanasi cu dulceata de coacaze negre

Intr-un bol punem branza, galbenusurile, razatura de lamaie, zaharul vanilat, faina impreuna cu praful de copt. Separat batem albusurile

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Prajitura cu visine Prajitura cu visine

Albusurile se separa de galbenusuri, apoi se bat spuma cu zaharul si zaharul vanilat. Se freaca galbenusurile cu uleiul ca la maioneza

0 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
Prajitura cu fanta