Se adauga la amestecat rand pe rand zaharul, untul, galbenusurile,grisul si faina. Dupa omogenizare formam aprox 16 bucatele de prajiturele, bulinute si punem in mijlocul fiecareia o alunita sau o nuca in functie de ce avem.Le punem la prajit aprox 20-25 de minute, trebuie sa prinda o culoare bruna, dupa care scoatem tava din cuptor, si asa fierbinti cum sunt le insiropam cu sucul deja preparat (ingredientele pentru sirop se fierb intr-un castron aprox 15 minute).
Dupa circa 30 de minute se pot servi!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii