Se adauga la amestecat rand pe rand zaharul, untul, galbenusurile,grisul si faina. Dupa omogenizare formam aprox 16 bucatele de prajiturele, bulinute si punem in mijlocul fiecareia o alunita sau o nuca in functie de ce avem.Le punem la prajit aprox 20-25 de minute, trebuie sa prinda o culoare bruna, dupa care scoatem tava din cuptor, si asa fierbinti cum sunt le insiropam cu sucul deja preparat (ingredientele pentru sirop se fierb intr-un castron aprox 15 minute).
Dupa circa 30 de minute se pot servi!
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii