Se fierb: 3 pahare zahar, 1 pahar apa, 3 linguri cacao, un praf de sare si 7 linguri ulei (daca pui margarina intai pui margarina si dupa ce s-a topit pui restul compozitiei). Dupa ce da in clocot se ia de pe foc se opreste o cana de compozitie si restul se da la racit. Dupa ce s-a racit se incorporeaza cu 4 galbenusuri si 2 pahare faina si se adauga praful de copt. Separat se bat albusurile spuma apoi incorporezi cu restul compozitiei. Se unge o tava cu un pic de ulei si un pic de faina si bagi compozitia la cuptor. Cand e gata o taie cum vrei si adaugi cana de compozitie oprita peste prajitura (eu pun si nuca de cocos pe deasupra). Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii