Albusurile se bat spuma cu un praf de sare apoi se adauga cate o lingura de zahar. Cand s-a topit zaharul se adauga pe rand faina, cacao, ulei, esenta si praful de copt stins cu zeama de lamaie. Compozitia se da la cuptorul incins in prealabil la foc iute 10 min si la foc mic inca 10 min(se incearca cu scobitoarea).
Ciocolata se topeste la baie de abur se abauga cativa stropi de ulei si cand se racoreste se adauga peste untul frecat spuma cu zaharul pudra. Se adauga esenta, nessul si nuca macina.
Crema obtinuta se adauga peste blatul rece, deasupra se intinde frisca si se orneaza cu nuca macinata sau cu ciocolata rasa dupa preferinte. (E preferata baietelul meu "Adu").

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii