Aluat:
Toate se framanta bine si se impart in trei parti(eu impart in patru) din care se fac foi care se coc pe dosul tavii
Crema:
Se pune jumatate din cantitatea de lapte la fiert, iar in cealalta jumatate se dizolva cele 3 linguri da faina, cand incepe laptele sa fiarba se pune si laptele amestecat cu faina, si se fierbe pana se ingroasa. Se pune un praf de vanilie si se amesteca din cand in cand pana se raceste sa nu faca cocoloase. Separat se freaca spuma, untul cu zaharul si cand s-a racit crema fiarta se amesteca cu crema de unt. Se rade o lamaie si se pune si sucul de la ea.
Se pune crema intre foi cu grija sa nu se rupa foile, sunt foarte fragede. Se taie a doua zi.
Pofta buna.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii