autor:

Fara foto

» » Prajituri

Prajitura Cabana

Autor: emilia t (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 06 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emilia t (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 06 februarie 2010

Ingrediente
250 g zahar 50g untura 600g faina 3linguri miere 4linguri lapte 2 oua 1lingurita bicarbonat stins in otet.Se framanta bine se face un aluat care se imparte in trei parti.Se coc 2 foi pe dosul tavii,fiecare foaie dupa ce se coace se imparte in 3parti egale in lungul tavii.In a treia parte de aluat se incorporeaza o lingura de cacao.Din ea se fac 12 betisoare care se coc pe dosul tavii.

Dificultate: Ridicata Timp: 3h 10 min

7 voturi

Mod de preparare

Crema 2 pachete budinca de vanilie 2 plicuri gelatina 800 ml lapte se fierb toate pana se ingroasa.Rece se amesteca cu 200g unt frecat cu 200g zahar pudra Se aranjeaza foaie crema 3 betisoare crema 2 betisoare crema 1 betisor crema .Pe parti se lipesc cele 2 foi.se imbraca cu glazura de cacao si se prasara cu nuca de cocos .Se procedeaza la fel si cu a doua foaie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Cabana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
CLAFOUTIS CU ZMEURA

CLAFOUTIS CU ZMEURA

Se unge vasul pentru cuptor cu unt. Punem fructele si presaram peste ele 1 plic de zahar vanilat. Spargem

2 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
Tarta cu branza si stafide

Tarta cu branza si stafide

Aluatul: Intr-un bol punem untul rece taiat cubulete, oul, zaharul si le amestecam cu mana. Adaugam

7 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Prajituri

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Ridicata

Timp

3h 10 min

7 voturi

Ingrediente

  • 250 g zahar 50g untura 600g faina 3linguri miere 4linguri lapte 2 oua 1lingurita bicarbonat stins in otet.Se framanta bine se face un aluat care se imparte in trei parti.Se coc 2 foi pe dosul tavii,fiecare foaie dupa ce se coace se imparte in 3parti egale in lungul tavii.In a treia parte de aluat se incorporeaza o lingura de cacao.Din ea se fac 12 betisoare care se coc pe dosul tavii.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Chec marmorat Chec marmorat

Se separa albusurile de galbenusuri, punandu-se fiecare in cate un vas mare de mixer. Se bat albusurile spuma tare, se adauga zeama

0 voturi    0 comentarii
25 min
Dulciuri diverse
Dulce cu curmale Dulce cu curmale

Intr-o tigaie, punem la incalzit curmalele macinate cu zaharul si adaugam si margarina si lasam sa se topeasca impreuna pana devine

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Turnatica