Reteta postata pe: 06 februarie 2010
Ingrediente
250 g zahar 50g untura 600g faina 3linguri miere 4linguri lapte 2 oua 1lingurita bicarbonat stins in otet.Se framanta bine se face un aluat care se imparte in trei parti.Se coc 2 foi pe dosul tavii,fiecare foaie dupa ce se coace se imparte in 3parti egale in lungul tavii.In a treia parte de aluat se incorporeaza o lingura de cacao.Din ea se fac 12 betisoare care se coc pe dosul tavii.
Dificultate: Ridicata | Timp: 3h 10 min
Mod de preparare
Crema 2 pachete budinca de vanilie 2 plicuri gelatina 800 ml lapte se fierb toate pana se ingroasa.Rece se amesteca cu 200g unt frecat cu 200g zahar pudra Se aranjeaza foaie crema 3 betisoare crema 2 betisoare crema 1 betisor crema .Pe parti se lipesc cele 2 foi.se imbraca cu glazura de cacao si se prasara cu nuca de cocos .Se procedeaza la fel si cu a doua foaie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Cabana" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Prajituri
Amestecam zaharul cu galbenusurile, adaugam untul,smantana si restul ingredientelor. Se obtine o
38 voturi
27 comentarii
1h
Incepem asa:
pentru un blat folosim:
4 galbenusuri amestecate cu 4 linguri de zahar si 6 linguri
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate