prajitura carmen

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • o ceasca de ulei
  • o cana si 1/2 de zahar
  • un plic de zahar vanilinat
  • un plic de praf de copt
  • o cana si 3/4 de faina
  • fructe proaspete sau din compot.

Mod de preparare

Se amesteca galbenusele cu uleiul, ca o maioneza.Separat se bat albusele cu zaharul si zaharul vanilinat .Se amesteca compozitiile si se adauga faina cu praful de copt.Se unge tava cu unt si se tapeteaza cu faina , se toarna compozitia si se presara fructele pe toata suprafata.Se da la cuptor pentru 45 min., fara a se deschide cuptorul.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de toamna cu mere si gutui

Tort de toamna cu mere si gutui

Se pregatesc intai fructele.

Tort de toamna cu mere si gutui
Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.

Sarmale cu varza dulce in vas de lut
Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise