1. Se preîncălzeşte cuptorul la marcajul 4/180*C.
2. Se pun făina, untul, zahărul şi ouăle într-un bol. Se amestecă împreună până formează un aluat cremos.
3. Se adaugă ghimbirul măcinat şi jumătate din coaja de lămâie răzuită şi din sucul de lămâie.
4. Se formează 12 prăjituri din aluat şi se coc în cuptor timp de 15 minute până când devin aurii. Se lasă să se răcească.
5. Se amestecă zahărul pudră şi jumătatea rămasă din sucul şi coaja de lămâie cu suficientă apă pentru a forma o glazură lichidă şi limpede.
6. Se toarnă puţină glazură deasupra fiecărei prăjituri şi se decorează cu rondele de banană.
Reteta de turta dulce cu miere. Turta dulce cu miere reteta simpla si delicioasa. Turta dulce decoarata cu glazura regala....
Turta dulce cu miereReteta de faguri deliciosi. Cum se face acasa reteta de faguri deliciosi.
Faguri deliciosiDe Sarbatori, am pregatit cotlet de porc la cuptor, cu costite, cartofi si mirodenii.
Cotlet de porc, cu legume si mirodenii, la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii