Separam albusurile si le batem foarte bine impreuna cu cele 5 linguri de zahar,adaugam apoi galbenusurile pe care le-am amestecat cu uleiul.
Faina se amesteca cu cele 2 linguri de cacao si se incorporeaza in albusuri.
Se unge o tava cu ulei,se tapeteaza cu faina si se adauga compozitia,dupa care se introduce in cuptor.Dupa 30 de minute se incearca cu o scobitoare daca este copt.
Dupa ce se raceste se taie capacul si se taie bananele rondele si se umple cu frisca batuta cu zaharul(cat se poate de bine)si cu bucatile de ciocolata.Deasupra se pun bucatele din capac.
Pofta buna!!!!!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii