Biscuitii se zdrobesc si se amesteca cu nuca, cacaoa, zaharul vanilat, 4 linguri de zahar, esenta de rom si laptele. Se formeaza o pasta pentru umplut. Intr-o tava se aseaza biscuitii intregi ununl langa celalalt, peste care se pune crema obtinuta mai sus. Se mai adauga un rand de biscuiti, apoi insiropam prajitura, peste care se pune un strat de dulceata. La sfarsit si orneaza cu zmeura proaspata
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii