Batem untul cu zaharul pana se dubleaza apoi adaugam cate un ou si batem, dupa ce am batut oule adaugam vanilie si faina mestecata cu praful de copt. Mestecam putin faina si adaugam fructele si le mestecam cu lingura. Ungem tava cu ulei si presuram putina faina, turnam aluatul si mai punem cateva fructe deasupra, presaram putin zahar si le punem la copt. Temperatura 180C 40-50min.
Se incalzeste gazul cu jumatate de ora inainte.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii