autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

Prajitura cu branza de vaci

Autor: Pamela Popica (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 25 aprilie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Pamela Popica (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 25 aprilie 2016

Ingrediente
BLAT:, 350-400g faina, 250g margarina, 200ml lapte (apa), sare, 1/2 linguri de zahar, un pachet de drojdie, , UMPLUTURA:, 760g branza dulce, 250g telemea de vaca, 2 oua, 2 linguri de gris, 1 lingura de zahar

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Blat: Intr-un castron cerui faina impreuna cu amestecul pt. crescut (drojdie cu apa). Topesti margarina intr-un vas introdus in cuptorul cald. Amesteci margarina cu faina, laptele, zaharul si sarea. Lasi aluatul sa dospeasca pt. 10 min.

Umplutura: Bati oualele impreuna cu zaharul adaugi grisul, branza si telemeaua rasa fin.

Intinzi doua foi de 30x35cm.

Coci prajitura la foc mediu 30-40 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Prajitura cu branza de vaci si nuca de cocos

Prajitura cu branza de vaci si nuca de cocos

Intr-un bol batem ouale impreuna cu laptele, apoi adaugam uleiul. Separat amestecam faina cu un praf

9 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Prajitura cu branza dulce de vaci si mure

Prajitura cu branza dulce de vaci si mure

O tava de cuptor o tapetam cu hartie de copt sau folie alimentara, punem cele doua foi de patiserie,

1 vot    0 comentarii
40 min
Retete de Craciun

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • BLAT:
  • 350-400g faina
  • 250g margarina
  • 200ml lapte (apa)
  • sare
  • 1/2 linguri de zahar
  • un pachet de drojdie
  • UMPLUTURA:
  • 760g branza dulce
  • 250g telemea de vaca
  • 2 oua
  • 2 linguri de gris
  • 1 lingura de zahar

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Se amesteca branza de vaci cu faina, grisul, zaharul, ouale si praful de copt si se framanta foarte bine. Dupa ce s-a framantat, se

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
COZONAC CU COCA OPARITA