Prajitura cu branza de vaci

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie
Prajitura cu branza de vaci

Ingrediente

  • BLAT:
  • 350-400g faina
  • 250g margarina
  • 200ml lapte (apa)
  • sare
  • 1/2 linguri de zahar
  • un pachet de drojdie
  • UMPLUTURA:
  • 760g branza dulce
  • 250g telemea de vaca
  • 2 oua
  • 2 linguri de gris
  • 1 lingura de zahar

Mod de preparare

Blat: Intr-un castron cerui faina impreuna cu amestecul pt. crescut (drojdie cu apa). Topesti margarina intr-un vas introdus in cuptorul cald. Amesteci margarina cu faina, laptele, zaharul si sarea. Lasi aluatul sa dospeasca pt. 10 min.

Umplutura: Bati oualele impreuna cu zaharul adaugi grisul, branza si telemeaua rasa fin.

Intinzi doua foi de 30x35cm.

Coci prajitura la foc mediu 30-40 minute.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Orez cu carne de porc

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Orez cu carne de porc
Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde
Jeleu de zmeura

Jeleu de zmeura

Reteta de jeleu de zmeura. Cum faci jeleu de zmeura reteta fara conservanti.

Jeleu de zmeura