Reteta postata pe: 25 aprilie 2016
Ingrediente
BLAT:, 350-400g faina, 250g margarina, 200ml lapte (apa), sare, 1/2 linguri de zahar, un pachet de drojdie, , UMPLUTURA:, 760g branza dulce, 250g telemea de vaca, 2 oua, 2 linguri de gris, 1 lingura de zahar
Dificultate: Medie | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Blat: Intr-un castron cerui faina impreuna cu amestecul pt. crescut (drojdie cu apa). Topesti margarina intr-un vas introdus in cuptorul cald. Amesteci margarina cu faina, laptele, zaharul si sarea. Lasi aluatul sa dospeasca pt. 10 min.
Umplutura: Bati oualele impreuna cu zaharul adaugi grisul, branza si telemeaua rasa fin.
Intinzi doua foi de 30x35cm.
Coci prajitura la foc mediu 30-40 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Se bat ouale cu zaharul, apoi se pune treptat uleiul, iaurtul sau laptele,praful de copt stins cu
O tava de cuptor o tapetam cu hartie de copt sau folie alimentara, punem cele doua foi de patiserie,
2 voturi
0 comentarii
40 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate