Ingrediente
* Pentru blat:, * 2 oua, * 100 g zahar, * 100 g unt, * 100 ml lapte, * 100 ml iaurt, * vanilie, * 1 praf de copt, * faina cat sa iasa un aluat mai gros decat cel de clatite, * Pentru umplutura de branza:, * 250 g branza de vaci, * 150 g zahar, * 2 oua, * 3 linguri smantana, * esenta de rom
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
7 voturi
Mod de preparare
Se amesteca faina cu praful de copt si se pune peste acest amestec alternand cu laptele.
Se tapeteaza tava cu hartie de copt. Se toarna jumatate din aluat si se baga pentru 10-12 minute la cuptorul incins la 180 grade.
Pentru umplutura de branza am pus toate ingredientele la robot si am mixat pana am obtinut o crema fina.
Se scoate tava din cuptor si se pune crema de branza si ciresele curatate de samburi,din loc in loc.Se toarna restul de aluat si se pune la copt pentru inca 30 minute,pana se rumeneste.
Se portioneaza cand este complet racita si se pudreaza cu zahar din abundenta.