Albusurile se bat spuma. Galbenusurile se amesteca cu zaharul si apoi se pune si uleiul putin cate putin. Faina se amesteca cu cacaua si praful de copt si se pune peste galbenusuri. Se ia putin cate putin spuma de albusuri, se pune peste galbenusuri si se bat cu mixerul.
Tava (tava nu de aragaz ci mai mica) se unge cu ulei si se tapeteaza cu faina. Se coace blatul.
Untul se freaca cu zaharul.
Cand devine spuma se adauga branza.
Se intinde pe prajitura racita si se pune la frigider.
Se prepara in mod obisnuit.
Se amesteca pe foc pana se ingroasa.
Apoi se adauga peste crema. Glazura trebuie sa fie calduta nu fierbinte.
Se lasa la rece pana se intareste glazura si apoi se portioneaza.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii