Se amesteca branza cu zaharul si cu esenta de migdale dupa gust.Foile de gelatina se inmoaie intr-un bol cu apa rece.Se pun pe foc,intr-o craticioara,3 linguri cu apa sa se infierbante.Se scoate gelatina din bol,se scurge de apa,se pune in apa clocotita(luata de pe foc) si se amesteca bine pana ce se topeste.Se toarna gelatina peste compozitia de branza si se amesteca bine.Se curata visinele de samburi si se amesteca in compozitia de branza.Se da la rece.
Se bat 5 oua cu cinci 5 de zahar.Se adauga apoi,amestecand usor de jos in sus,faina si cacaoa.Se coace in tava de aragaz unsa si tapetata cu faina.Dupa ce s-a copt se rastoarna pe o planseta si se lasa la racit.Se taie in doua si se umple cu crema pregatita.Se taie bucati potrivite.
SFAT:SE adauga toping si se poate presara nuca de cocos.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii