Se amesteca branza cu zaharul si cu esenta de migdale dupa gust.Foile de gelatina se inmoaie intr-un bol cu apa rece.Se pun pe foc,intr-o craticioara,3 linguri cu apa sa se infierbante.Se scoate gelatina din bol,se scurge de apa,se pune in apa clocotita(luata de pe foc) si se amesteca bine pana ce se topeste.Se toarna gelatina peste compozitia de branza si se amesteca bine.Se curata visinele de samburi si se amesteca in compozitia de branza.Se da la rece.
Se bat 5 oua cu cinci 5 de zahar.Se adauga apoi,amestecand usor de jos in sus,faina si cacaoa.Se coace in tava de aragaz unsa si tapetata cu faina.Dupa ce s-a copt se rastoarna pe o planseta si se lasa la racit.Se taie in doua si se umple cu crema pregatita.Se taie bucati potrivite.
SFAT:SE adauga toping si se poate presara nuca de cocos.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii