autor:

Fara foto

» » Prajituri

Prajitura cu branza si visine

Autor: Cristina Cristea (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 februarie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cristina Cristea (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 februarie 2006

Ingrediente
Umplutura: 500grame visine,500grame branza de vaci,150grame zahar,3 foi de gelatina,esenta de migdale., Blat: 5 linguri cu zahar,5 oua,3 linguri cu faina,doua linguri de cacao,nuca de cocos,toping de fructe pentru glazura.

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Se amesteca branza cu zaharul si cu esenta de migdale dupa gust.Foile de gelatina se inmoaie intr-un bol cu apa rece.Se pun pe foc,intr-o craticioara,3 linguri cu apa sa se infierbante.Se scoate gelatina din bol,se scurge de apa,se pune in apa clocotita(luata de pe foc) si se amesteca bine pana ce se topeste.Se toarna gelatina peste compozitia de branza si se amesteca bine.Se curata visinele de samburi si se amesteca in compozitia de branza.Se da la rece.
Se bat 5 oua cu cinci 5 de zahar.Se adauga apoi,amestecand usor de jos in sus,faina si cacaoa.Se coace in tava de aragaz unsa si tapetata cu faina.Dupa ce s-a copt se rastoarna pe o planseta si se lasa la racit.Se taie in doua si se umple cu crema pregatita.Se taie bucati potrivite.
SFAT:SE adauga toping si se poate presara nuca de cocos.
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza si visine" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajitura turnata, cu branza dulce si visine

Prajitura turnata, cu branza dulce si visine

Avem nevoie de patru boluri . In primul bol ,spargem ouale intregi, adaugam zaharul si mixam pana

17 voturi    9 comentarii
1h 50 min
Prajituri
Prajitura cu branza si cirese/visine

Prajitura cu branza si cirese/visine

1. Se amesteca faina, margarina,oul, zaharul si praful de sare pana capata consistenta unui aluat.

5 voturi    1 comentariu
1h
Prajituri

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

4 voturi

Ingrediente

  • Umplutura: 500grame visine,500grame branza de vaci,150grame zahar,3 foi de gelatina,esenta de migdale.
  • Blat: 5 linguri cu zahar,5 oua,3 linguri cu faina,doua linguri de cacao,nuca de cocos,toping de fructe pentru glazura.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Deliciu la pahar Deliciu la pahar

Facem un blat de pandispan din 6 oua, 6 linguri de zahar, 2 linguri de ulei, putina esenta de vanilie putina coaja de lamaie si 6 linguri

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu mac Prajitura cu mac

Siropul: In primul rand pregatim siropul si il lasam sa se racoreasca pana pregatim blatul de prajitura. Intr-o cratita turnati 500

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
fursecuri cu stafide