Baza prajiturii se face din aluat fraged:
1/3 margarina+ 2linguri de zahar+sucul de la o portocala+1 galbenus de ou+un pahar de faina+1 pachet praf de copt.
Se unge cu ulei forma si asez coca cu lingura cu atentie caci este moale.
Se da la cuptor 15 min.
Umplutura:
brinza de vaci sau 9% + smintina+5 galbenusuri de ou, 1 zahar vanilat+ zeama +coaja de la 1 lamiie,+ 7 linguri de zahar+ stafide se amesteca apoi se baga la cuptor.
Se coace dar nu se scoate imediat pentru a nu se lasa.
Deasupra se toarna :5 albusuri de ou + sucul de la ½ lamiie+5 linguri de zahar batute spuma tare, se toarna cu bagare de seama, se da la cuptor pina ce se face maro deschis.
Nu se scoate calda din cuptor, se lasa la racit pe loc.
Este cea mai gustoasa prajitura cu brinza garantat!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii