Baza prajiturii se face din aluat fraged:
1/3 margarina+ 2linguri de zahar+sucul de la o portocala+1 galbenus de ou+un pahar de faina+1 pachet praf de copt.
Se unge cu ulei forma si asez coca cu lingura cu atentie caci este moale.
Se da la cuptor 15 min.
Umplutura:
brinza de vaci sau 9% + smintina+5 galbenusuri de ou, 1 zahar vanilat+ zeama +coaja de la 1 lamiie,+ 7 linguri de zahar+ stafide se amesteca apoi se baga la cuptor.
Se coace dar nu se scoate imediat pentru a nu se lasa.
Deasupra se toarna :5 albusuri de ou + sucul de la ½ lamiie+5 linguri de zahar batute spuma tare, se toarna cu bagare de seama, se da la cuptor pina ce se face maro deschis.
Nu se scoate calda din cuptor, se lasa la racit pe loc.
Este cea mai gustoasa prajitura cu brinza garantat!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii