Prajitura cu brinza - ARMONA.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1/3 margarina
  • zahar
  • sucul de la portocala
  • sucul de la 2 lamii
  • Stafide
  • brinza de vaci
  • Smintina
  • 5 oua,
  • praf de copt,
  • vanilie.

Mod de preparare

Baza prajiturii se face din aluat fraged:

1/3 margarina+ 2linguri de zahar+sucul de la o portocala+1 galbenus de ou+un pahar de faina+1 pachet praf de copt.

Se unge cu ulei forma si asez coca cu lingura cu atentie caci este moale.

Se da la cuptor 15 min.

Umplutura:

brinza de vaci sau 9% + smintina+5 galbenusuri de ou, 1 zahar vanilat+ zeama +coaja de la 1 lamiie,+ 7 linguri de zahar+ stafide se amesteca apoi se baga la cuptor.

Se coace dar nu se scoate imediat pentru a nu se lasa.

Deasupra se toarna :5 albusuri de ou + sucul de la ½ lamiie+5 linguri de zahar batute spuma tare, se toarna cu bagare de seama, se da la cuptor pina ce se face maro deschis.

Nu se scoate calda din cuptor, se lasa la racit pe loc.

Este cea mai gustoasa prajitura cu brinza garantat!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise