Se freaca galbenusurile cu zahar, pana se albesc si-si dubleaza volumul.
Se freaca galbenusurile cu zahar, pana se albesc si-si dubleaza volumul, se adauga ulei cate putin, apoi iaurtul, coaja de lamaie,faina cernuta cu praful de copt, iar la final, albusurile batute spuma cu un praf de sare.
Se rastoarna in tava cu hartie de copt, deasupra se pun jumatati de caise cu scobitura in sus, in care se pune miezul de caisa sau alune taiate.
La cuptor va sta 40 minute, iar dupa ce s-a racit, se scoate din tava, se elimina hartia, se pune pe un platou, se pudreaza cu zahar, se taie si se serveste.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii