Se pun in robot toate ingredientele pentru blat.
Se pun in robot toate ingredientele pentru blat, iar dupa ce a rezultat un aluat lipicios, se rastoarna in forma mica de tort (18cm diametru), se preseaza bine cu lingura sau cu mana. Dpa ce blatul s-a format si s-a fixat perfect, se lasa la congelator 10 minute.
Pentru crema, se scurg bine alunele, se pun in blender, se adauga restul ingredientelor, mai putin capsunile si se mixeaza pana rezulta o crema fina.
Se rastoarna intr-un bol, se amesteca usor cu capsunile taiate, se rastoarna peste blat, se niveleaza suprafata, apoi se lasa la congelator 3 h.
Pentru glazura, se amesteca ingredientele intr-un bol, cu telul, se scoate prajitura din forma, se pune pe un platou, se toarna glazura rece si se orneaza cu felii de capsuni.
Se taie si se serveste. Este un deliciu sanatos!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii