Se pun in robot toate ingredientele pentru blat.
Se pun in robot toate ingredientele pentru blat, iar dupa ce a rezultat un aluat lipicios, se rastoarna in forma mica de tort (18cm diametru), se preseaza bine cu lingura sau cu mana. Dpa ce blatul s-a format si s-a fixat perfect, se lasa la congelator 10 minute.
Pentru crema, se scurg bine alunele, se pun in blender, se adauga restul ingredientelor, mai putin capsunile si se mixeaza pana rezulta o crema fina.
Se rastoarna intr-un bol, se amesteca usor cu capsunile taiate, se rastoarna peste blat, se niveleaza suprafata, apoi se lasa la congelator 3 h.
Pentru glazura, se amesteca ingredientele intr-un bol, cu telul, se scoate prajitura din forma, se pune pe un platou, se toarna glazura rece si se orneaza cu felii de capsuni.
Se taie si se serveste. Este un deliciu sanatos!
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii