autor:

Fara foto

» » Torturi

PRAJITURA CU CAPSUNI

Autor: MIHAELA BADEA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 16 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: MIHAELA BADEA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 16 iulie 2008

Ingrediente
175 gr unt frecat spuma, 175 gr zahar fin, 3 oua, 175 gr faina, 50 gr ciocolata menaj, topita, 25 gr cacao, crema de vanilie sau, frisca batuta, pentru garnitura, , Pentru topping, 175 gr zahar tos, capsuni

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

oualele se freaca spuma intr-o oala
in alta oala se freaca untul tot spuma dupa care se amesteca
apoi se pune zaharul cu care se freaca
se pune faina
ciocolata topita
cacao
crema de vanilie sau frisca
apoi se baga la cuptor la foc mic timp de 30 min
Daca ti-a placut reteta noastra "PRAJITURA CU CAPSUNI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Prajitura cu capsuni si iaurt

Prajitura cu capsuni si iaurt

Blat:Se separa galbenusurile de albus si se bat spuma, apoi se adauga zaharul in ploaie si galbenusurile

3 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Torturi
prajitura cu capsuni si banane

prajitura cu capsuni si banane

Bananele taiate rondele si capsunile spalate si curatate se fruleaza cu sucul de lamaie, rom si 50

9 voturi    10 comentarii
1h 10 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 175 gr unt frecat spuma
  • 175 gr zahar fin
  • 3 oua
  • 175 gr faina
  • 50 gr ciocolata menaj
  • topita
  • 25 gr cacao
  • crema de vanilie sau
  • frisca batuta
  • pentru garnitura
  • Pentru topping
  • 175 gr zahar tos
  • capsuni

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort cu ciocolata si capsune Tort cu ciocolata si capsune

Blat - intr-un vas cernem faina, cacaua, adaugam zaharul ,praful de copt, sarea, amestecam pana ce se omogenizeaza. In alt vas amestecam

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Dulciuri diverse
Tango cu cirese Tango cu cirese

Pentru foi: intr-o craticioara cu fund dublu se pune zaharul alb, cel brut, mierea, untul, laptele si sarea. Se pun pe foc, se amesteca

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Tort Padurea Neagra