autor:

nicole75

» » , Dulciuri diverse, Torturi

Prajitura cu capsuni si branza proaspata

Autor: nicole75 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Franta


    Reteta postata pe: 07 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nicole75 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Franta


Reteta postata pe: 07 mai 2009

Ingrediente
Pt aluat: 250 g biscuiti petite beurre ,130 g de unt(se poate face si un piscot din 4 oua), Pt spuma : 250 g de mascarpone sau branza ricotta 400 g de desert de branza proaspata natur,(fromage blanc) la cutie, 200 gr frisca, 100 g de zahar ½ vanille sau esenta vanilie 4 foii de gelatina, Pt decorare : 1 caserola de capsuni 2 linguri de nuca de cocos

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

7 voturi

Mod de preparare

Preparati macinati biscuitii si amestecati cu untul moale. Puneti film alimentar intr-o tava. Intindeti amestecul de biscuit pe fundul tavii. Intr-o caserola amestecati branza, frisca spuma,mascarpone,zaharul si vanilia taiata in doua. Adaugati foile de gelatina inmoiate in putina apa Puneti compozitia in tava peste biscuit.(se pot pune capsuni si in crema)Rezervati la frigider cateva ore. Scoateti tortul din tava si decorati cu feliile de capsuni si deasupra nuca de cocos
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu capsuni si branza proaspata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort Ruby

Tort Ruby

Se face un sirop pentru foi din 1 cana apa,50 gr zahar,esenta de rom,se fierbe cca5-6 min si se da

5 voturi    6 comentarii
45 min
Torturi
Black Forest Cake - Tort Padurea Neagra

Black Forest Cake - Tort Padurea Neagra

Dupa multe cautari si plimbari pe cararile internetului,am gasit in sfarsit o reteta pe placul meu.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Torturi

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 19 iulie 2009

    ,,Film alimentar''-este folie sau hartie de copt?

  • Niko Stan

    Niko Stan (Chef de cuisine) , 19 iunie 2009

    Ar fi fost mai bine daca toate cuvintele din reteta ar fi fost in lb romana..si poza proprie ...feuilles de gelatine ...casserole Adaugati foile de gelatin inmoiate in.....ce? Punet

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 18 iunie 2009

    Incompleta pe alocuri, dar se poate corecta.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 18 iunie 2009

      Draga nicole cam incompleta reteta ta pe alocuri, intra si corecteaza.

    • Crystyna

      Crystyna (Chef de cuisine) , 04 iunie 2009

      E delicios!!! Mai ales capsunii!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

7 voturi

Ingrediente

  • Pt aluat: 250 g biscuiti petite beurre ,130 g de unt(se poate face si un piscot din 4 oua)
  • Pt spuma : 250 g de mascarpone sau branza ricotta 400 g de desert de branza proaspata natur,(fromage blanc) la cutie
  • 200 gr frisca
  • 100 g de zahar ½ vanille sau esenta vanilie 4 foii de gelatina
  • Pt decorare : 1 caserola de capsuni 2 linguri de nuca de cocos

Raporteaza reteta

Retete
de nicole75
Gateau mousse au chocolat-Prajitura cu spuma de ciocolata neagra

Gateau mousse au chocolat-Prajitura cu spuma de ciocolata neagra

Crusta: Toate ingredientele se amesteca bine si eventual daca nu e destul de moale se adauga putin

15 voturi    6 comentarii
1h
Spume si creme dulci

mirey (Chef de cuisine)

,,Film alimentar''-este folie sau hartie de copt?

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort cu nuca, ness si ciocolata alba Tort cu nuca, ness si ciocolata alba

Pentru aniversarea mamei am pregătit un tort cu blat de nucă, cremă de ciocolată şi ness, îmbrăcat în frişcă şi

0 voturi    0 comentarii
3h 20 min
Dulciuri diverse
Tort Padurea Neagra Tort Padurea Neagra

Este un tort foarte placut la gust... aroma de cirese este senzationala, iar despre alcool, pot zice ca nici nu se simte. Chiar a fost

1 vot    0 comentarii
5h
Torturi
Tort etajat cu mascarpone, ciocolata, visine si zmeura