Preparati macinati biscuitii si amestecati cu untul moale. Puneti film alimentar intr-o tava. Intindeti amestecul de biscuit pe fundul tavii. Intr-o caserola amestecati branza, frisca spuma,mascarpone,zaharul si vanilia taiata in doua. Adaugati foile de gelatina inmoiate in putina apa Puneti compozitia in tava peste biscuit.(se pot pune capsuni si in crema)Rezervati la frigider cateva ore. Scoateti tortul din tava si decorati cu feliile de capsuni si deasupra nuca de cocos

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii