autor:

Topala Loredana

» » , Aluaturi si Foietaje, Torturi

Prajitura cu ciocolata

Autor: Topala Loredana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Topala Loredana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 februarie 2011

Ingrediente
2 tablete ciocolata neagra,, 1 pachet unt,, 300gr alune,, bombonele mici (gen Rainbow),, un blat de tort cu aroma de vanilie,, apa,, zahar,, pt a inmuia blatul sau puteti folosi si suc de ananas din conserva.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

9 voturi

Mod de preparare

Se pregateste crema astfel: untul si ciocolata se baga la cuptorul cu microunde sau se topeste la baie de aburi(atentie insa,nu trebuiesc fierte prea tare,doar topite),dupa aceea se amesteca alunele cu crema obtinuta si cu bombonele,pana se omogenizeaza.se pune un rand de crema,se acopera cu partea superioara a blatului,se mai pune un rand de crema si se orneaza cu cateva bombonele.se taie in forme mici triunghiulare si se poate servi chiar si copiilor mai mari de 4-5 anisori. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Prajitura cu ciocolata, crema si capsuni

Prajitura cu ciocolata, crema si capsuni

Vom separa albusul de galbenus si mixam albusurile bine; dupa ce a devenit ca o spuma, vom adauga

4 voturi    1 comentariu
2h 15 min
Spume si creme dulci
Prajitura cu castane si crema de ciocolata

Prajitura cu castane si crema de ciocolata

Blat Separam albusurile de galbenusuri. Galbenusurile le batem usor cu o furculita impreuna cu cele

0 voturi    0 comentarii
1h
Retete de Pasti

Recomandari pentru tine si casa ta

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

9 voturi

Ingrediente

  • 2 tablete ciocolata neagra,
  • 1 pachet unt,
  • 300gr alune,
  • bombonele mici (gen Rainbow),
  • un blat de tort cu aroma de vanilie,
  • apa,
  • zahar,
  • pt a inmuia blatul sau puteti folosi si suc de ananas din conserva.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort Diplomat Tort Diplomat

Gelatina se pune într-o ceaşcă împreună cu zeama de compot, să se umfle minimum 10 minute. Se separă ouăle. Gălbenuşurile

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tort inteligent cu jeleu de fructe Tort inteligent cu jeleu de fructe

Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se mixeaza cu un praf de sare. apoi cu jumatate din cantitatea de zahar pana se intareste

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Tort de mere cu crema de zahar ars