Se pregateste crema astfel: untul si ciocolata se baga la cuptorul cu microunde sau se topeste la baie de aburi(atentie insa,nu trebuiesc fierte prea tare,doar topite),dupa aceea se amesteca alunele cu crema obtinuta si cu bombonele,pana se omogenizeaza.se pune un rand de crema,se acopera cu partea superioara a blatului,se mai pune un rand de crema si se orneaza cu cateva bombonele.se taie in forme mici triunghiulare si se poate servi chiar si copiilor mai mari de 4-5 anisori. Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii