Mod de preparare:
Untul, cafeaua, 80 ml apa si zaharul se pun la incalzit. Se ia de pe foc, se pune ciocolata rasa si se amesteca pana se topeste.Cand compozitia s-a racit se adauga faina, cacao, un praf de sare si se amesteca bine. La urma, oul batut lejer.
Intr-o tava in care am pus hartie de copt punem jumatate din compozitie, zmeura si turnam apoi cealalta jumatate de compozitie. Coacem in cuptorul preincalzit, 50 minute la 180 grade.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii