Cureti fructele, le tai bucatele si le lasi intr-o strecuratoare sa se scurga de zeama,freci maegarina cu zaharul si un praf de sare, apoi adaugi praful de copt stins cu lamaie, apa si faina si framanti pana opti un aluat moale. Opresti o bucata de aluat, iar coca ramasa o intinzi intr-o tava unsa cu ulei, asezi bucatelele de fructe. Mai framanti aluatul pastret cu faina pana devi mai vartos si-l razi peste fructe. Coci apoi parzitura la foc potrivit 35 de minute si cand e gata o presezi cu zaharul pudra.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii