autor:

Fara foto

» » Prajituri

Prajitura cu crema de branza

Autor: adelina cruceru (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: adelina cruceru (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 mai 2008

Ingrediente
Crusta, 200 g biscuiti Digestive, 50 ml unt topit, Crema, 450 g crema de branza, 200 ml frisca nebatuta, 200 g zahar, 3 oua, esenta de vanilie

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Crusta
Se dau biscuitii prin razatoare. Se pun intr-o forma rotunda cu diametrul de 23 cm, inalta de 4 cm si se amesteca cu untul topit. Se preseaza pe margini in asa fel incat sa arate ca o crusta. Se da la cuptor 10-15 minute pana se rumeneste usor. Se lasa sa se racoreasca.
Crema
Branza daca este la temperatura camerei se lucreaza mai usor. Intr-un castron se amesteca branza, zaharul si frisca. Ouale se pun unul cate unul.
Se pune umplutura in crusta. Se da la foc mic-mediu (325°F) 50 de minute pana se rumeneste frumos.
Se poate scoate din forma calduta. Se serveste dupa ce in prealabil a stat la frigider minim 3 ore.
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajitura fina cu crema spumoasa de branza si pepite de ciocolata neagra

Prajitura fina cu crema spumoasa de branza si pepite de ciocolata neagra

Am luat dintr-un magazin aici in Franta o crema de branza Gervita care este spumoasa, fina si am

2 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
Prajitura cu crema de vanilie, branza si piersici

Prajitura cu crema de vanilie, branza si piersici

Blatul: Separam ouale, mixam galbenusurile cu zaharul pana se albesc, adaugam uleiul. Punem faina,

9 voturi    0 comentarii
2h
Prajituri

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Crusta
  • 200 g biscuiti Digestive
  • 50 ml unt topit
  • Crema
  • 450 g crema de branza
  • 200 ml frisca nebatuta
  • 200 g zahar
  • 3 oua
  • esenta de vanilie

Raporteaza reteta

Retete
de adelina cruceru
tort de piersici cu iaurt si frisca

tort de piersici cu iaurt si frisca

2 plicuri de gelatina se pun la inmuiat in zeama unui borcan, cutie mare de compot de piersici se

16 voturi    8 comentarii
1h
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Deliciu la pahar Deliciu la pahar

Facem un blat de pandispan din 6 oua, 6 linguri de zahar, 2 linguri de ulei, putina esenta de vanilie putina coaja de lamaie si 6 linguri

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu mac Prajitura cu mac

Siropul: In primul rand pregatim siropul si il lasam sa se racoreasca pana pregatim blatul de prajitura. Intr-o cratita turnati 500

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Napolitane cu caramel si nuca