blat alb:bati 4 albusuri cu4 lg de zahar,si zaharul vanilat ca la cheg +4 lg de ulei+un praf de copt stins in zeama de lamaie+4 lg de faina, amestecand cu lingura de lemn incet de jos in sus. Asezi in tava unsa si tapetata cu faina o hartie alba, torni compozitia si o dai la cuptor. La fel procedezi si cu celalalt blat numai ca in loc de 4 lg de faina pui 3 lg+1 lg de cacao.
CREMA:PREPARI BUDINCA DUPA INSTRUCTIUNILE DE PE PLIC SI O DAI LA RECE.separat freci margarina pana se albeste.adaugi budinca rece,coaja de lamaie si zeama.
CUM ANSAMBLEZI:peste blatul alb intinzi crema,apoi asezi blatul maro si deasupra pui frisca si razi ciocolata. Prajitura se tine la rece pana a doua zi.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii