blat alb:bati 4 albusuri cu4 lg de zahar,si zaharul vanilat ca la cheg +4 lg de ulei+un praf de copt stins in zeama de lamaie+4 lg de faina, amestecand cu lingura de lemn incet de jos in sus. Asezi in tava unsa si tapetata cu faina o hartie alba, torni compozitia si o dai la cuptor. La fel procedezi si cu celalalt blat numai ca in loc de 4 lg de faina pui 3 lg+1 lg de cacao.
CREMA:PREPARI BUDINCA DUPA INSTRUCTIUNILE DE PE PLIC SI O DAI LA RECE.separat freci margarina pana se albeste.adaugi budinca rece,coaja de lamaie si zeama.
CUM ANSAMBLEZI:peste blatul alb intinzi crema,apoi asezi blatul maro si deasupra pui frisca si razi ciocolata. Prajitura se tine la rece pana a doua zi.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii