Crema: o jumatate litru lapte se fierbe cu o cana de zahar si 7 linguri faina pana se face o ciulama, care se racestesi se amesteca cu un pachet de unt, coaja si zeama de la o lamaie.
Siropul: se arde zaharul pana devine maroniu deschis si se amesteca cu 1/2 cana apa.
Blatul se insiropeaza cu siropul cald, iar dupa ce se raceste se pune crema de lamaie. Fiecare bucatica se orneaza cu frisca.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii