Zaharul se caramelizeaza si in momentul in care se formeaza spuma se ia de pe foc pentru cateva minute. Se adauga margarina care se lasa sa se topeasca si 100 ml de apa.
Se lasa sa fiarba la foc mic. Se amesteca apoi bine si faina cu apa. Dupa ce se omogenizeaza zaharul ars cu margarina trebuie sa se adauge apa cu faina si se amesteca pana se ingroasa.
Se obtine o crema moale in care se poate adauga rom.
Foile se coc pe fundul tavii. Se pune o foaie si apoi crema, in functie de cantitatea pregatita.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii