Se prepara un aluat din ingredientele de mai sus si se lasa apoi o jumatate de ora la frigider.Aluatul se imparte apoi in trei bucati.Din doua bucati si se intinde o foaie care se pune intr-o tava intinsa ,tapetata cu faina si ulei,sau cu hartie de copt,peste foaia de aluat se pune dulceata care se intinde,apoi se presara nuca pe toata suprafata.Din a treia bucata de aluat se intinde o foaie mai subtire si se taie fasii de 2 cm latime.Acestea se aseaza pe prajitura sub forma de grilaj.Se baga in cuptorul incalzit,se coace la foc mediu circa 40 minute.Dupa ce s-a copt se taie in patrate sau cum doreste fiecare.Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii