Mod de preparare crema :
Fierbem laptele cu zaharul si nuca de cocos. Dam focul mai mic si adaugam usor faina in timp ce amestecam, ca la mamaliga. Frecam bine sa se ingroasa si sa nu aiba cocoloase.
Cand este gata, dam la o parte de pe foc si lasam sa se raceasca. Acoperim suprafata cremei cu folie alimentara sa nu se formeze pojghita.
Peste crema rece punem untul la temperatura camerei,esenta de vanilie si ciocolata alba topita si usor racita.
Amestecam cu mixerul pana se leaga ingredientele si rezulta o crema fina si foarte gustoasa.
Oprim 3 linguri de crema pentru decor ,iar restul de crema o impartim in 3 parti egale si o repartizam intre foile de pandispan.
Ungem suprafata prajiturii cu cele 3 linguri de crema si peste ea punem din loc in loc ciocolata neagra topita.Cu o tepusa pentru frigarui sau scobitoare incepem sa amestecam crema cu ciocolata neagra pentru un decor marmorat si delicios.
Dam prajitura la frigider pentru 2-3 ore.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii