Se amesteca untul,faina,zaharul,galbenusurile si romul si se face un aluat.Se intinde o foaie de un centimetru grosime si se coace in tava.Dupa ce s-a copt,se unge cu dulceata,peste care se toarna albusurile batute spuma si amestecate cu zahar si cu fructele.Se da din nou la cuptor sa se rumeneasca pe deasupra.
Prepara aripioare de pui la cuptor cu boia, usturoi, sare si piper. O reteta simpla, delicioasa si foarte usor de facut,...
Aripioare de pui la cuptor. Reteta simpla, delicioasa si foarte usor de preparatDescopera cum sa prepari chiftelute de pui in sos de rosii cu piure de cartofi, o reteta delicioasa si usor de preparat....
Chiftelute de pui in sos de rosii cu piure de cartofi. Reteta delicioasa si usor de preparatRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii