Se face un blat normal batand spuma tare albusurile cu zaharul,adaugand pe rand galbenusurile si faina.Atentie,nu amestecati faina cu mixerul ci ...cu o spatula de sus in jos.
Se da la cuptor 30-40 minute( la foc iute in primele 15 minute) si apoi la foc mediu,fara sa se deschida cuptorul primele 20 de minute.
Se taie blatul in doua,se insiropeaza cu compotul dintr-o cutie,se feliaza piersicile din cutia respectiva si se adauga in interior peste un strat generos de frisca.Se pune partea de sus a tortului si facem la fel.
Insiropam cu compotul,punem frisca ,piersicile feliate si decoram cu un grilaj de frisca si ciocolata.
Ah.... era sa uit!!!! Eu am pus in jumatate din compozitia blatului si cacao, ca la chec.In tava am pus intai stratul alb si apoi pe cel cu cacao si am facut cu o lingura niste modele,amestecand cele doua straturi astfel in momentul cand l-am taiat a fost foarte frumos.
POFTA BUNA!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii