Prajitura cu fructe de padure, ciocolata alba si migdale

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa
Prajitura cu fructe de padure, ciocolata alba si migdale

Ingrediente

  • 3 oua
  • 200 gr faina
  • 100 grame zahar
  • 100 gr unt topit
  • 75 ml lapte
  • 100 grame ciocolata alba taiata bucati
  • 1/2 plic praf de copt
  • 2 linguri sirop de migdale (daca nu aveti, puneti o lingurita de esenta migdale)
  • 100 grame fructe de padure congelate amestecate cu o lingura cu faina si 2 linguri cu zahar pudra
  • 50 gr fulgi de migdale

Mod de preparare

Ouale le mixam cu zaharul pana acesta se topeste, adaugam laptele, untul si siropul de migdale, apoi faina amestecata cu praful de copt si mixam pana la incorporare. Turnam amestecul in tava (eu am folosit tava siliconata si nu am avut nevoie de hartie de copt) tapetata cu hartie de copt, deasupra presaram fructe, ciocolata si fulgii de migdale. O dam la cuptor timp de 50 minute la 180 grade. Pofta buna!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Gem de caise

Gem de caise

Reteta de gem de caise fara conservanti. Gem de caise reteta simpla si usor de preparat.

Gem de caise
Shakshuka

Shakshuka

Se trag la tigaie ceapa, ardeiul, rosiile si se lasa pana se inmoaie.

Shakshuka
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor