Ouale le mixam cu zaharul pana acesta se topeste, adaugam laptele, untul si siropul de migdale, apoi faina amestecata cu praful de copt si mixam pana la incorporare. Turnam amestecul in tava (eu am folosit tava siliconata si nu am avut nevoie de hartie de copt) tapetata cu hartie de copt, deasupra presaram fructe, ciocolata si fulgii de migdale. O dam la cuptor timp de 50 minute la 180 grade. Pofta buna!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii