Pentru ca am avut sansa sa ma numar printre fericitii castigatori ai concursului ” Vanatoarea de savoare ” ,astazi am pregatit in una din minunatele tavi Delimano o prajitura rapida si delicioasa cu gem de gutui. Cele 5 tavi sunt perfecte pentru copt, congelare si pastrarea alimentelor.
Multumesc mult Gustos.ro pentru premiu!
1. Mixati foarte bine ouale cu zaharul, zaharul vanilat si praful de sare, pana ce devin ca o crema si zaharul e topit.
2. Adaugati laptele, uleiul, apoi faina amestecata cu praful de copt.
3. Intr-o tava (daca nu aveti de silicon, o tapetati cu hartie pentru copt si ongeti cu putin unt/ulei) puneti jumatate din compozitie si dati la cuptorul preincalzit la 180 gr., timp de 10 minute.
4. Scoateti tava, puneti uniform gemul ( strat de ~ 1 cm) , apoi turnati restul de compozitie si dati din nou la cuptor ~ 20 de minute.
5. Pudrati cu zahar pudra si o taiati numai dupa ce s-a racit foarte bine!
Pofta buna!
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii