In primul rand trebuie sa va explic ca masura de la ingrediente se refera la cutia in care a fost iaurtul.
Batem ouale cu zaharul bine cu mixerul pana devin spuma si adaugam iaurturile (eu am folosit de piersici ) si continuam sa batem. Adaugam treptat uleiul si la final faina amestecata cu praf de copt si cernuta. Punem si coaja de portocala razuita si extractul de vanilie.
Ungem tava cu unt, o pudram cu faina si turnam compozitia de prajitura in tava. Setam cuptorul la temperatura de la 180 grade timp de 45 min. Cand s-a racit deasupra eu am turnat zmeura data in blender.
Intr-un bol micut, trebuie sa punem drojdia impreuna cu 60 ml lapte.
Gogosi cu ciocolataDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii