Prajitura cu iaurt

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Prajitura cu iaurt

Ingrediente

  • 5 oua
  • 2 pahare de iaurt de piersici (la alegere)( 150 gr a avut un pahar la mine)
  • 2 cutii cu zahar
  • 4 cutii cu faina
  • 1 cutie cu ulei
  • praf de copt
  • coaja de portocale
  • extract de vanilie
  • zmeura blenduita

Mod de preparare

In primul rand trebuie sa va explic ca masura de la ingrediente se refera la cutia in care a fost iaurtul.

Batem ouale cu zaharul bine cu mixerul pana devin spuma si adaugam iaurturile (eu am folosit de piersici ) si continuam sa batem. Adaugam treptat uleiul si la final faina amestecata cu praf de copt si cernuta. Punem si coaja de portocala razuita si extractul de vanilie.

Ungem tava cu unt, o pudram cu faina si turnam compozitia de prajitura in tava. Setam cuptorul la temperatura de la 180 grade timp de 45 min. Cand s-a racit deasupra eu am turnat zmeura data in blender.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

In tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.

Varza noua calita in tuci
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise