Se unge o tava mare cu ulei.
Se unge fiecare foaie cu ulei si se aseaza in tava (jumatate de pachet).
Se bat bine ouale cu zahar dupa gust si cu laptele batut. Se pun mirodeniile.
Se toarna compozitia peste foi. Se mai pastreaza o cana de compozitie.
Se pun peste compozitie restul de foi, unse cu ulei.
Se toarna cana cu compozitia pastata care se intinde uniform pentru a nu se usca foile de deasupra.
Se da la cuptorul incalzit in prealabil si se coace cca.30 min.
Daca se umfla se inteapa usor cu varful unui cutit.
Se obtin aproximativ 20 bucati mari de placinta gustoasa.
Se pudreaza cu zahar pudra.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii