PRAJITURA CU LAPTE BATUT

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
PRAJITURA CU LAPTE BATUT

Ingrediente

  • 1 pachet foi de placinta ( eu folosesc Linco)
  • 8 oua
  • 1 kg lapte batut
  • zahar
  • mirodenii - vanilie , esenta rom

Mod de preparare

Se unge o tava mare cu ulei.

Se unge fiecare foaie cu ulei si se aseaza in tava (jumatate de pachet).

Se bat bine ouale cu zahar dupa gust si cu laptele batut. Se pun mirodeniile.

Se toarna compozitia peste foi. Se mai pastreaza o cana de compozitie.

Se pun peste compozitie restul de foi, unse cu ulei.

Se toarna cana cu compozitia pastata care se intinde uniform pentru a nu se usca foile de deasupra.

Se da la cuptorul incalzit in prealabil si se coace cca.30 min.

Daca se umfla se inteapa usor cu varful unui cutit.

Se obtin aproximativ 20 bucati mari de placinta gustoasa.

Se pudreaza cu zahar pudra.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa
Budinca de cozonac

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Budinca de cozonac
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise