PRAJITURA CU LAPTE BATUT

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
PRAJITURA CU LAPTE BATUT

Ingrediente

  • 1 pachet foi de placinta ( eu folosesc Linco)
  • 8 oua
  • 1 kg lapte batut
  • zahar
  • mirodenii - vanilie , esenta rom

Mod de preparare

Se unge o tava mare cu ulei.

Se unge fiecare foaie cu ulei si se aseaza in tava (jumatate de pachet).

Se bat bine ouale cu zahar dupa gust si cu laptele batut. Se pun mirodeniile.

Se toarna compozitia peste foi. Se mai pastreaza o cana de compozitie.

Se pun peste compozitie restul de foi, unse cu ulei.

Se toarna cana cu compozitia pastata care se intinde uniform pentru a nu se usca foile de deasupra.

Se da la cuptorul incalzit in prealabil si se coace cca.30 min.

Daca se umfla se inteapa usor cu varful unui cutit.

Se obtin aproximativ 20 bucati mari de placinta gustoasa.

Se pudreaza cu zahar pudra.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci
Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun
Salata cu paste, piept de pui si porumb

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Salata cu paste, piept de pui si porumb
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise