Se unge o tava mare cu ulei.
Se unge fiecare foaie cu ulei si se aseaza in tava (jumatate de pachet).
Se bat bine ouale cu zahar dupa gust si cu laptele batut. Se pun mirodeniile.
Se toarna compozitia peste foi. Se mai pastreaza o cana de compozitie.
Se pun peste compozitie restul de foi, unse cu ulei.
Se toarna cana cu compozitia pastata care se intinde uniform pentru a nu se usca foile de deasupra.
Se da la cuptorul incalzit in prealabil si se coace cca.30 min.
Daca se umfla se inteapa usor cu varful unui cutit.
Se obtin aproximativ 20 bucati mari de placinta gustoasa.
Se pudreaza cu zahar pudra.
Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Salata cu paste, piept de pui si porumbRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii