Se amesteca faina cu drojdia instantanee timp de 1 minut , apoi se adauga restul ingredientelor si se framanta bine.
Se fac 2 foi.
Se amesteca macul bine cu restul ingredientelor si apoi se adauga cele 3 albusuri batute spuma.
Se aseaza in tava prima foaie, se adauga crema cu mac si apoi a doua foaie; aceasta se inteapa din loc in loc cu furculita.
Se pune in cuptorul preincalzit si se coace la 160 grade timp de o ora.
Se pudreaza calda.
Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii