Se fierbe macul in lapte 5 minute si se pune la racit.Se freaca untul cu zaharul pana devine spumos se adauga galbenusurile pe rand frecand in continuare, se aduaga praful de copt dizolvat in putin suc de lamaie, coaja de lamaie si faina, se amesteca bine toate si din compozitia rezultata se opreste o bucata de aluat de marimea unui mar( se pune in frigider) .Restul de compozitie se amesteca cu macul fiert si albusurile batute spuma. Se toarna compozitia in tava unsa si infainata si se aseaza fructele cu partea bombata in jos, deasupra se rade aluatul pastrat in figider la care se mai adauga putina faina sa fie mai ferm. Se introduce in cuptorul incins bine si se coace 40 minute.
Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservantiRasfata-te cu o salata de dovlecei cruzi cu iaurt si usturoi – o reteta simpla, gustoasa si sanatoasa, perfecta pentru...
Salata de dovlecei cruzi cu iaurt si usturoi – reteta rapida, racoritoare si sanatoasaBucura-te de o salata de vara cu feta, rosii, castraveti si masline. O reteta simpla, rapida si sanatoasa, perfecta pentru...
Salata de vara cu feta, rosii, castraveti si masline. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii