Galbenusurile se freaca bine cu zaharul, se adauga laptele si se pune esenta de rom. in acest amestec se inmoaie cornurile.
Merele se razuiesc, macul se macina.
Se aseaza mai intai intr-o tava de jena un strat de mere razuite, apoi un strat de mac amestecat cu putin zahar si apoi un strat de cornuri inmuiate in lapte. se repeta si la final terminam cu merele. se pune la cuptor cam 20 - 25 minute. Batem albusurile spuma si punem dulceata in albusuri, scoatem prajitura de la cuptor si punem albusurile peste si mai lasam 10 minute la cuptor.
Bonne apetit!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii