Blat:sepri galbenusurile de albusuri.bati albusurile spuma,adaugi zaharul si bati in continuare pina iese ca la bazele dupa care adaugi galbenusurile pe rind,nuca de cocos,macul, praful de copt stins cu lamiie si faina amestecind de sus in jos foarte incet.compozitia rezultata se toarna intr-o tava unsa si tapetata cu hirtie .tava se baga la cuptorul incalzit. cit se coace blatul pregatesti crema:pui intr-o cratita 300ml. lapte 4 vanilii 1 pachet margarina rama si le pui pe foc .dupa ce s-a topit margarina adaugi faina si amesteci in continu sa nu se faca cocoloase pina se face ca o ciulama. aceasta crema se intinde peste blatul racit,peste crema se aseaza biscuiti isiropati putin,iar peste biscuiti se intinde fineti frecat cu unt.se poate orna cu bombonele colorate sau stelute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii