Prajitura cu mac si nuca de cocos

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • blat: 8 oua,400g zahar,200g nuca cocos,200g.mac,1 praf de copt, 2 vanilii,100g. faina.
  • crema:300ml.lapte,4 vanilii,100gr.faina,1pachet margarina RAMA ,1 pachet biscuiti de vanilie,piknic insiropati in
  • sirop de apa cu zahar si esenta de rom.
  • glazura:400g fineti si 1\\3 unt
  • ornat:bombonele,stelute....

Mod de preparare

Blat:sepri galbenusurile de albusuri.bati albusurile spuma,adaugi zaharul si bati in continuare pina iese ca la bazele dupa care adaugi galbenusurile pe rind,nuca de cocos,macul, praful de copt stins cu lamiie si faina amestecind de sus in jos foarte incet.compozitia rezultata se toarna intr-o tava unsa si tapetata cu hirtie .tava se baga la cuptorul incalzit. cit se coace blatul pregatesti crema:pui intr-o cratita 300ml. lapte 4 vanilii 1 pachet margarina rama si le pui pe foc .dupa ce s-a topit margarina adaugi faina si amesteci in continu sa nu se faca cocoloase pina se face ca o ciulama. aceasta crema se intinde peste blatul racit,peste crema se aseaza biscuiti isiropati putin,iar peste biscuiti se intinde fineti frecat cu unt.se poate orna cu bombonele colorate sau stelute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise