Merele se curata de coaja si se taie cubulete se pune intr-o tava se presara zaharul si scortisoara si untul taiat cubulete se da la cuptor pina se inmoaie putin ,intre timp preparam piscotul.
Ouale se separa de galbenus ,se bate spuma si se adauga zaharul putin cite putin. Apoi, galbenusul frecat cu ulei si la final faina amestecata cu praful de copt. Se scoate tava cu mere din cuptor si se rastoarna aluatul peste ele si se introduce inapoi in cuptor pentru 35 de minute. Cind este gata se da la racit. Intre timp batem frisca lichida si cind este gata racita prajitura o imbracam cu frisca si este gata de servit.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii