Se bat albusurile spuma cu zaharul, se aduga pe rand galbenusurile, uleiul, zaharul vanilat, scortisoara, amoniacul stins in otet (praful de copt), apoi faina. Se pune aceasta compozitie in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina sau cu gris. Pe deasupra se pun cubulete de mere date putin prin faina inainte. Se da la cuptor la foc potrivit apoi spre final iute. Se taie calduta si se pudreaza cu zahar pudra.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii