Se bat albusurile spuma cu zaharul, se aduga pe rand galbenusurile, uleiul, zaharul vanilat, scortisoara, amoniacul stins in otet (praful de copt), apoi faina. Se pune aceasta compozitie in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina sau cu gris. Pe deasupra se pun cubulete de mere date putin prin faina inainte. Se da la cuptor la foc potrivit apoi spre final iute. Se taie calduta si se pudreaza cu zahar pudra.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii