*Crusta: se pun ingredientele in blender si se mixeaza pana amestecul capata aspect de firimituri si nu mai sunt vizibile bucati mari de unt (puteti face aceasta si cu o furculita sau cu degetele).
*Umplutura: se amesteca merele cu zaharul, zeama si coaja de lamaie, apoi se pun in forma de copt unsa cu unt.Se acopera in mod egal cu amestecul pt crusta si se da la cuptor cam 30-40 de minute( crusta devine maronie).
Dupa ce e gata mai lasati-o in cuptor 30 min (usa cuptorului intredeschisa).
Serviti calda cu smantana sau inghetata.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii