Se curate merele si se taie in felii:se face un sirop din apa , zahar si esente si se pun feliile la fiert, cca 15 minute.Amestecam usor prin ele sa nu se sfarame.Dupa ce s-au inmuiat, le scoatem si le punem la racit.Se face o compozitie din branza(eu am avut doar 500 gr.), smantana, ou, rom,zahar, zahar vanilat, coaja de lamaie si un praf de scrotisoara.
Se tapeteaza o tava cu hartie de copt, se aseaza aluatul, se taie marginile care raman pe dinafara, se pune compozitia , apoi se pun feliile de mar in cercuri .Se da tava la cuptor pentru 40-50 de minute.Prajitura a fost cu adevarat delicioasa!Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii