Mod de preparare:
Se bat albusurile cu zaharul pana devin spuma deasa, se adauga galbenusele,bicarbonatul stins cu otet,faina si nuca macinata.
Crema:
Margarina se freaca cu zaharul pudra si cu pliculetele de ness pana devin o crema spumoasa.
Prajitura se coace la foc mediu,apoi se scoate se lasa la racit dupa care se pune crema si peste crema se pune cocosul.
Va doresc pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii