Intr-un vas se pun ouale impreuna cu faina, zaharul, laptele batut, zaharul vanilinat, praful de copt si esenta de lamaie care se amesteca cu mixerul 5 min. Se unge o tava cu margarina se pune un pic de pesmet sau faina si apoi se pune compozitia facuta. Se da la cuptor la foc potrivit timp de 3o min. Dupa ce s-a copt se pune smantana impreuna cu untul pe foc pana cand incepe sa fiarba, apoi se ia de pe foc si se pune pe prajitura asa fierbinte iar deasupra se pune nuca de cocos amestecata cu o jumate de cana de zahar (cana de cafea). Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii