Foile:
Se bat albusurile cu zaharul , se adauga nucile si pesmetul( faina).Se coc foile pe dosul tavii cu foaie de copt ( ies cam 4 foi)
Crema:
Se bat galbenusurile cu zaharul, apoi se pun pe foc si se freaca pana se ingroasa.se lasa la racit pana devine calduta.apoi se adauga untul, vanilia si se amesteca bine.
Se unge fiecare foaie cu crema si se aseaza una peste alta.Ultima foaie se unge si ea cu crema , dar mai putina si se presara cu nuca si glazura.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii