Foile:
Se bat albusurile cu zaharul , se adauga nucile si pesmetul( faina).Se coc foile pe dosul tavii cu foaie de copt ( ies cam 4 foi)
Crema:
Se bat galbenusurile cu zaharul, apoi se pun pe foc si se freaca pana se ingroasa.se lasa la racit pana devine calduta.apoi se adauga untul, vanilia si se amesteca bine.
Se unge fiecare foaie cu crema si se aseaza una peste alta.Ultima foaie se unge si ea cu crema , dar mai putina si se presara cu nuca si glazura.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii