autor:

Fara foto

» » Prajituri

Prajitura cu oua fierte

Autor: nicoleta ilie (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 noiembrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nicoleta ilie (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 noiembrie 2011

Ingrediente
Blatul:250g zahar pudra,250g nuci prajite si macinate,esenta de rom,1 albus batut spuma tare., Crema:150g unt, zahar,4 oua fierte tari.

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

0 voturi

Mod de preparare

Pentru blat se amesteca zaharul pudra cu nucile macinate si esenta de rom si la final cu albusul;aceasta compozitie se intinde pe o bucata de celofan,se uniformizeaza si se pune crema realizata prin amestecarea tuturor ingredientelor pentru crema,mixate bine ca sa iasa o crema spumoasa.Se ruleaza si se da la congelator pentru 2 ore.
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu oua fierte" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Inghetata de pepene galben

Inghetata de pepene galben

Pepenele curatat si taiat cuburi,l-am pus intr-un vas si am adaugat restul ingredientelor. Cu

4 voturi    3 comentarii
4h
Prajituri
Inghetata de vanilie

Inghetata de vanilie

Se amesteca ouale cu zaharul,se subtiaza cu laptele,se adauga vanilia desfacuta pe lungime si frisca.Se

23 voturi    8 comentarii
20 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

0 voturi

Ingrediente

  • Blatul:250g zahar pudra,250g nuci prajite si macinate,esenta de rom,1 albus batut spuma tare.
  • Crema:150g unt, zahar,4 oua fierte tari.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Chec rapid de ciocolata si orez expandat Chec rapid de ciocolata si orez expandat

Intr-un bol punem ciocolatile taiate bucati, adaugam margarina taiata bucati-si punem bolul pe o cratita cu apa fierbinte, amestecam

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Cremsnit cu foi de pandispan Cremsnit cu foi de pandispan

Intr-un bol batem bine 3 oua cu 3 linguri de zahar si 1 lingurita de zahar vanilat pana compozitia devine spumoasa si mai deschisa

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Dulciuri diverse
Analele istoriei