Ungeti cu unt o tava de 20 cm (de preferat cu fundul detasabil).
Mixati intr-un bol cele 200 g de unt cu zaharul, faina, ghimbirul si ouale.
Puneti compozitia in tava si nivelati.
Aranjati feliile de pere peste prajitura, ungeti cu untul ramas si presarati zaharul brun.
Coaceti in cuptorul preincalzit la 180 g C pentru 35-40 de minute sau pana ce prajitura devine aurie.
Taiati prajitura dupa ce s-a racit (optional, o puteti pudra cu putin zahar pudra).

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii