O mana de mure proaspete se dau in cateva clocote cu o cana de zahar si 100 ml apa rece.
O mana de mure proaspete se dau in cateva clocote cu o cana de zahar si 100 ml apa rece, apoi se lasa sa se raceasca bine, chiar se da 10-15 minute la frigider.
7-8 piscoturi se taie in 2 jumatati egale, apoi cu un cutit bine ascutit, le mai taiem, fiecare jumatate pe lung si cu aceste jumatati subtiate decoram marginea formei, asezand una langa cealalta. Bucatile ramase se maruntesc cu ajutorul unui robot, apoi se amesteca cu ciocolata topita la bain marie, impreuna cu 2 linguri de frisca. Se amesteca bine cu o lingura, apoi turnam amestecul in forma si presam usor cu dosul lingurii, pana obtinem un strat uniform si bine tasat.
Mixam frisca bine, apoi adaugam branza, mixam, apoi adaugam si siropul cu mure, adaugam gelatina hidratata in 100 ml apa rece si apoi topita la bain marie. Turnama amestecul in forma, decoram cu un piscot, cateva mure proaspete si turnam sirop, in fir subtire, peste biscuitii care decoreaza marginea prajiturii. O dam la rece o ora, apoi se serveste rece!
Pofta buna!
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii