Separam ouale, mixam albusurile cu zaharul pana se albesc.
Adaugam uleiul treptat, apoi laptele.
Incorporam praful de copt, esenta, si faina cernuta.
Albusurile le mixam spuma cu un praf de sare, le punem peste compozitia de galbenusuri si amestecam cele doua compozitii cu o paleta de silicon.
Spalam prunele, le taiem in sferturi, decojim alunele de padure si le taiem jumatati.
Ungem oala aparatului cu unt, o tapetam cu hartie de copt.
Turnam compozitia, punem bucatile de prune si alunele.
Bagam aparatul in priza, punem capacul, setam modul Low, timpul de pregatire 2 ore.
Dupa acest timp, facem testul cu scobitoarea si daca este gata, scoatem aparatul din priza, luam capacul si o lasam sa se raceasca.
Pudram prajitura cu zahar, ornam cu felii de prune si servim.
Puteti pregati aceasta prajitura si in cuptorul normal al aragazului.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii